CERABIEN ZR Evolucija u korištenju zirkona

MASTER COURSE ZA DENTALNE TEHNIČARE, 27.11.2019

 

MASTER COURSE

CERABIEN ZRTM Evolucija u korištenju zirkona 

Srijeda, 27.11.2019
9:00-18:00
Opatija

Predavač: Roberto Rossi, dent.tet, Noritake instruktor

O Tečaju

CZR ™ sistem ima dokazanu pouzdanost svojstvenu zirkon-oksidu, što potvrđuju i neovisne kliničke studije objavljene unazad deset godina. 
CZR ™ se odlikuje izvanrednom otpornošću na chipping, a relevantne neovisne publikacije proglasile su ga jedinom keramikom za zirkon koja  sa pouzdanošću može parirati konvencionalnoj tehnici rada s  keramikom na plementim legurama. CZR ™ keramika za zirkon, postala je sinonimom za prirodnu estetiku te  jamči izvanredan rezultat uz pojednostavljen i pouzdan postupak zahvaljujući inovativnoj tehnologiji tvrtke Kuraray Noritake.
Cilj teorijsko praktičnog tečaja je pružiti sudionicima priliku da prodube svoje znanje o CZR ™ sustavu te njegovoj primjeni sa različitim formulacijama zirkon-oksida u različitim područjima. Sudionici će imati priliku naučiti novi, siguran radni protokol. 
Tečaj je posebno namijenjen tehničarima usmjerenim na estetske tehnike završne obrade, ali i svima onima koji žele steči uvid u ovaj inovativni protokol.
Radni protokoli koji će biti prikazani na tečaju pružit će jasan uvid u prednosti i sigurnost postupka korištenja CZR TM sustava predstavljajući i najnovije tehnike mikroslojevanja idealne za korištenje uz KatanaTM Zirconia liniju proizvoda.

 

Program

9:00 - 13:00
Početak teorijsko praktičnog djela
Predstavljanje CZRTM sustava
Zirkon-oksid: višeslojni, tetragonalni, kubični
Mogućnosti dizajna restoracije
Tehnike slojevanja kod potpunog i djelomičnog prekrivanja
Tehnika ‘Internal Live Stain’
Mikroslojevanje sa CZRTM FC Paste Stain
Rad na površinama od keramike i zirkon-oksida

13:00 - 14:00
Pauza

14:00 - 18:00 
Praktični rad / vježbe: Tehnike slojevanja i mikroslojevanja na više primjera uz korištenja materijala iz Katana Zirconia linije. 

Informacije
Organizator tečaja: NOVODENT d.o.o
Prijava i više informacija:  TEL: 051 701 704, E-MAIL: edukacija@novodent.hr
Cijena tečaja
1400 kn (cijena uključuje PDV)
Uključen radni materijal, Ugostiteljske usluge na pauzi, Certifikat