DR. SASCHA JOVANOVIĆ - HANDS-ON TRAINING DAY

Zagreb, Hotel Sheraton, 14.6.2019.

HANDS-ON dr. Jovanovica održat će se u Zagrebu, Hotel Sheraton, 14.6.2019.

HANDS -ON Teme / Topics

HANDS ON TRAINING DAY / PRACTICE ON ANIMAL MODELS

  • GBR protocols for horizontal and vertical ridge augmentation 
  • Soft tissue grafting techniques to increase keratinization and sift tissue volume 
  • Surgical implant placement with simultaneous grafting procedures 

​Dr. Sascha Jovanovic 

Dr. Sascha A. Jovanovic formalno je obrazovanje iz područja parodontologije stekao na Sveučilištu UCLA, iz područja dentalne implantologije na Sveučilištu Loma Linda, a iz protetike na Sveučilištu u Aachenu, Njemačka. Dr. Jovanovic diplomirao je na Sveučilištu u Amsterdamu (ACTA), a doktorat iz područja oralne biologije stekao je na Sveučilištu UCLA. Dr. Jovanovic trenutno radi kao izvanredan profesor na Sveučilištu Loma Linda te kao akademski predstojnik GiDE Instituta (www.gidedental.com) u Santa Monici, CA.

Dr. Jovanoviceva multi specijalizirana  privatna klinika nalazi se u  Los Angelesu , a preko 25 godina svoj je znanstveni i klinički rad usavršavao na području dentalne implantologije, rekonstrukcije  mekog i tvrdog tkiva i estetsku dentalnu medicinu.

Dr. Jovanovic bivši je predsjednik Europskog udruženja za oseointegraciju ( the European Association for Osseointegration -EAO), radio je i kao voditelj kolegija na Sveučilištu UCLA, bivši je potpredsjednik UCLA Implant Center, bio je član uprave AO’s Osseointegration Foundation. Dr. Jovanovic dobitnik je brojnih nagrada, počasnih članstava i priznanja od uglednih  sveučilišta i udruženja.

U svojim kliničkim istraživanjima  Dr. Jovanovic naglašava kirurški i estetski menadžment u implantološkoj terapiji i tehnikama rekonstrukcije kosti i mekog tkiva. Njegovo primijenjeno istraživanje ima fokus na regeneraciju kosti sa različitim bone graft materijalima, faktorima rasta, membranama kao i biološka svojstva tkiva oko zuba i implantata.

Dr. Jovanovic intenzivno podučava implantologiju diljem svijeta te je izdao više od 65 članaka i poglavlja knjiga, udžbenik Color Atlas of Implantology (Thieme Pub). Dr. Jovanović  je u uredničkom odboru više znanstvenih časopisa. Objavio je DVD i on-line seriju edukacija pod nazivom ‘Advanced Implant Therapy’ , voditelj je jednogodišnjeg Master Clinician programa iz Dentalne implantologije pri GiDE / LLU.

Napomena za prijave: 
NAMIJENJENO POLAZNICIMA 'FULL DAY LECTURE' PROGRAMA DR. JOVANOVICA - 13.6.2019.

BROJ SUDIONIKA JE OGRANIČEN!

Cijena / Fee:
3.850 kn / 525 € (PDV uključen / tax included)

Za dodatne informacije obratite se organizatoru:
Novodent d.o.o. 
Tel: 051 701 704
E-mail: edukacija@novodent.hr

PROGRAM ĆE SE ODRŽATI NA ENGLESKOM JEZIKU -  THE PROGRAM WILL BE HELD IN ENGLISH

 

FOR MORE INFORMATION IN ENGLISH - Click here!